Banner Image 1
Banner Image 1
Banner Image 1
Banner Image 1
Banner Image 1
Banner Image 1
Banner Image 1

Welkom op Lekker-Slank.com!

Over Anne Bruin:

Al 13 jaar leid ik als gediplomeerd gewichtsconsulente een praktijk voor gewichtsbeheersing waarin ik mensen met (veel) overgewicht individueel begeleid naar een gezond gewicht. Hiervoor werk ik met gewone (gezonde) voeding en niet met een bepaald dieet. U krijgt van mij een deskundige, persoonlijke begeleiding waarin we werken naar uw streefgewicht.

 

Mijn methode werkt:  ik laat je zien hoe je je voedingspatroon blijvend kunt veranderen en je leren hoe je korte metten maakt met ongezonde eetgewoontes die steeds weer de kop opsteken. Want dat is waar het uiteindelijk om gaat! 

Werkboek over afvallen

 

Gewichtsconsulentente Anne Bruin heeft een werkboek geschreven over afvallen. Geen jo-jo effect en zeker geen dieet waarbij je na een jaar weer op je oude (overgewicht) bent en weer een frustatie rijker, maar gezond afvallen met gewone en lekkere voeding. Na een dieet val je weer terug in je oude voedingspatroon en daar ligt altijd de kern van het probleem van je overgewicht. Emotie-eten of de lekkere trek momenten in de middag en avond die zo moeilijk te weerstaan zijn voor velen. Dit zijn herkenbare gewoonten die moeilijk af te leren zijn.

 

In het boek van Anne komen deze onderwerpen aan bod. Het is een werkboek wat inhoudt dat je gegevens zoals je gewichtsverlies, je beweging etc. gaat noteren in het boek. Het wordt op die manier ook echt jouw persoonlijke boek. Het opschrijven van gegevens helpt je om je bewuster te maken van je eetgewoonten. Je leert door het volgen van de voorbeeld weekmenu’s (die je kunt aanpassen aan jouw persoonlijke situatie en portemonnee) alle tips,  adviezen en richtlijnen een gezond eetgedrag aan waardoor je op jouw ideale gewicht komt maar er ook op blijft. Want daar gaat het

uiteindelijk om!

 

  1. Klik hier om een voorbeeld exemplaar te downloaden (PDF-formaat)

  2. Klik hier om het werkboek te bestellen

 

Het werkboek van Anne Bruin kost €12,95 + €3,- verzendkosten. U kunt dit bedrag overmaken op ABN AMRO rek.nr. 48.44.63.144 t.n.v. A. Bruin te Heiloo o.v.v. bestelling werkboek. U ontvangt het werkboek binnen 7 dagen.
bmi model BMI staat voor Body Mass Index. Aan hand van je lengte en gewicht kunnen we bepalen of jouw bmi gezond is.
Bereken nu jouw B.M.I. »
De meeste zorgverzekeraars vergoeden mijn consulten geheel of gedeeltelijk in 2018

Download een gratis voorbeeld- exemplaar
Klik hier

Bestel nu het werkboek van Anne Bruin!
Ga verder »