Banner Image 1
Banner Image 1
Banner Image 1
Banner Image 1
Banner Image 1
Banner Image 1
Banner Image 1

Welkom op Lekker-Slank.com!

Over Anne Bruin:

Al 13 jaar leid ik als gediplomeerd gewichtsconsulente een praktijk voor gewichtsbeheersing waarin ik mensen met (veel) overgewicht individueel begeleid naar een gezond gewicht. Hiervoor werk ik met gewone (gezonde) voeding en niet met een bepaald dieet. U krijgt van mij een deskundige, persoonlijke begeleiding waarin we werken naar uw streefgewicht.

 

Mijn methode werkt:  ik laat je zien hoe je je voedingspatroon blijvend kunt veranderen en je leren hoe je korte metten maakt met ongezonde eetgewoontes die steeds weer de kop opsteken. Want dat is waar het uiteindelijk om gaat! 

Cursus Zwemmen en Afvallen

 

Naast individuele begeleiding in mijn praktijk organiseer ik in samenwerking met zwembad Loos in Heiloo de cursus "Zwemmen en afvallen". Deze cursus start weer op 17 September 2018 voor een periode van 3 maanden.

 

De cursus bestaat uit 1, 2 of 3 keer per week zwemmen (waaronder aqua-joggen en aqua-fitness) en wekelijks intensieve begeleiding in mijn praktijk om goed af te vallen of installeren van de virtuele maagband 

 

Bij gezond afvallen hoort ook bewegen en zwemmen is een hele goede manier om je doel te behalen dus doe mee!! De cursus wordt vaak geheel of gedeeltelijk vergoed door verzekeraars. 

 

 

Van harte welkom!

 
 

 

bmi model BMI staat voor Body Mass Index. Aan hand van je lengte en gewicht kunnen we bepalen of jouw bmi gezond is.
Bereken nu jouw B.M.I. »
De meeste zorgverzekeraars vergoeden mijn consulten geheel of gedeeltelijk in 2018

Download een gratis voorbeeld- exemplaar
Klik hier

Bestel nu het werkboek van Anne Bruin!
Ga verder »