Banner Image 1
Banner Image 1
Banner Image 1
Banner Image 1
Banner Image 1
Banner Image 1
Banner Image 1
Banner Image 1
Banner Image 1

Welkom op Lekker-Slank.com!

Over Anne Bruin:

Al 13 jaar leid ik als gediplomeerd gewichtsconsulente een praktijk voor gewichtsbeheersing waarin ik mensen met (veel) overgewicht individueel begeleid naar een gezond gewicht. Hiervoor werk ik met gewone (gezonde) voeding en niet met een bepaald dieet. U krijgt van mij een deskundige, persoonlijke begeleiding waarin we werken naar uw streefgewicht.

 

Mijn methode werkt:  ik laat je zien hoe je je voedingspatroon blijvend kunt veranderen en je leren hoe je korte metten maakt met ongezonde eetgewoontes die steeds weer de kop opsteken. Want dat is waar het uiteindelijk om gaat! 

Succesverhalen

apr 19, 2012

Het succesverhaal van Wilma Appelman:


Al een hele poos had ik de gedachten om iets te gaan veranderen in mijn lifestyle. Zeker als het ging om eten, drinken en bewegen. Ik deed inmiddels niets meer aan sport en werd ik bewust van het feit dat alle kwaaltjes, pijntjes en niet lekker in mijn vel zitten ook met mijn voedingspatroon te maken konden hebben.

 

Categorie: Blog
Ingezonden door: admin

Al een hele poos had ik de gedachten om iets te gaan veranderen in mijn lifestyle. Zeker als het ging om eten, drinken en bewegen. Ik deed inmiddels niets meer aan sport en werd ik bewust van het feit dat alle kwaaltjes, pijntjes en niet lekker in mijn vel zitten ook met mijn voedingspatroon te maken konden hebben. Ik hou van een bourgondisch leven, maar soms moet je daar een prijs voor betalen en de jaren gaan ook meetellen, want ik ben inmiddels 58 jaar. Ik had genoeg crash-dieeten gehad, maar hebben uiteindelijk niet geholpen.
Zo kwam Anne op mijn pad. Ik was in ieder geval gemotiveerd om het anders te gaan doen. Samen met haar besproken wat mijn behoeften en verlangen waren en gestart bij Fit 4 Lady in Limmen voor de nodige beweging. Na tips en adviezen van haar kant een eetdagboek bij gehouden en zo een wekelijks eetschema opgesteld.. Zo leerde ik langzaam waar mijn valkuilen lagen en waar het verbetering behoefde. Eerlijk gezegd, het viel niet altijd mee, maar ik viel af en mede door het sporten ging ik mij veel beter voelen.
Ik ben nu veel bewuster van mijn eetgedrag en goede gewoontes zijn inmiddels in mijn systeem ingevoerd Dat wil dus helemaal niet zeggen, dat je niet eens uit eten kunt oid, maar als je de grote lijnen maar vasthoudt! Inmiddels ben ik 12 kg afgevallen en treur ook niet, als ik bv na de Pasen wat ben aangekomen, want het is er zo weer af.

Ik ben zeer tevreden over hoe Anne mij begeleid heeft!

 

Groetjes,Wilma Appelman

 

bmi model BMI staat voor Body Mass Index. Aan hand van je lengte en gewicht kunnen we bepalen of jouw bmi gezond is.
Bereken nu jouw B.M.I. »
De meeste zorgverzekeraars vergoeden mijn consulten geheel of gedeeltelijk in 2018

Download een gratis voorbeeld- exemplaar
Klik hier

Bestel nu het werkboek van Anne Bruin!
Ga verder »