Banner Image 1
Banner Image 1
Banner Image 1
Banner Image 1
Banner Image 1
Banner Image 1
Banner Image 1
Banner Image 1
Banner Image 1

Welkom op Lekker-Slank.com!

Over Anne Bruin:

Al 13 jaar leid ik als gediplomeerd gewichtsconsulente een praktijk voor gewichtsbeheersing waarin ik mensen met (veel) overgewicht individueel begeleid naar een gezond gewicht. Hiervoor werk ik met gewone (gezonde) voeding en niet met een bepaald dieet. U krijgt van mij een deskundige, persoonlijke begeleiding waarin we werken naar uw streefgewicht.

 

Mijn methode werkt:  ik laat je zien hoe je je voedingspatroon blijvend kunt veranderen en je leren hoe je korte metten maakt met ongezonde eetgewoontes die steeds weer de kop opsteken. Want dat is waar het uiteindelijk om gaat! 

Succesverhalen

apr 19, 2012

Het succesverhaal van Marianne:


In november 2010 ging ik kleren kopen en was ik ontevreden over alle rolletjes die ik zag.  Ontevreden, maar toch alles blijven eten... Toen ik het daar met een vriendin over had, wees ze me op Anne Bruin. In maart 2011 heb ik toen vrijblijvend een mailtje gestuurd waarin ik vertelde dat ik mezelf te zwaar vond en niet op de weegschaal durfde te staan. Anne stuurde een mailtje terug met daarin een voorstel voor een afspraak. Dezelfde dag nog toen ik bij Anne kwam begon mijn verandering in eetgewoontes. 

Het bleek namelijk dat ik elke ochtend hetzelfde at en ook dat er in mijn lunch weinig variatie zat. Het allereerste wat ik leerde dat ik moest varieren. Ook leerde ik dat ik tussendoortjes moest eten.

Categorie: Blog
Ingezonden door: admin

In november 2010 ging ik kleren kopen en was ik ontevreden over alle rolletjes die ik zag. Ontevreden, maar toch alles blijven eten. Toen ik het daar met een vriendin over had, vertelde ze over Anne Bruin.

In maart 2011 heb ik toen een vrijblijvend mailtje gestuurd naar Anne waarin ik vertelde dat ik mezelf te zwaar vond en niet op de weegschaal durfde te staan. Anne stuurde een mailtje terug met daarin een voorstel voor een afspraak. Dezelfde dag nog toen ik bij Anne kwam begon mijn verandering in eetgewoontes.

Het bleek namelijk dat ik elke ochtend hetzelfde at en dat ook in mijn lunch weinig variatie zat. Het allereerste wat ik leerde was dat ik moest variëren. Ook leerde ik dat ik tussendoortjes moest gaan eten. Het kon namelijk zo zijn dat ik tussen ontbijt en lunch niets at, als er niets lekkers was. In de eerste twee weken kreeg ik een uitgebreid eetdagboek waarin ik alles moest opschrijven wat ik at en dronk. Omdat ik alles moest noteren wat ik at op een dag in een eetdagboek stopte ik direct met snoepen. Dit was echt een hele goede stok achter de deur!

In het begin kwam ik wekelijks bij Anne en iedere keer bleek weer dat ik was afgevallen.

Ik kreeg veel complimenten uit mijn omgeving wat je natuurlijk heel erg goed doet. Ik ben tot mijn grote tevredenheid 11 kilo afgevallen. Het heeft mij heel erg geholpen dat ik om de zoveel tijd steeds weer op de weegschaal bij Anne moest gaan staan. Als je dan ziet dat ik dit gewicht eigenlijk prima weet vast te houden, dat is geweldig! Ik heb me ondertussen het nieuwe eetpatroon helemaal eigen gemaakt en er is ook plek voor een uitzondering want dat hoort er ook bij.

Ook nu ik afgevallen ben blijf ik ook bij Anne langsgaan, omdat ik bij haar wil laten zien dat ik nog steeds het zelfde weeg.

 

Groetjes, Marianne

bmi model BMI staat voor Body Mass Index. Aan hand van je lengte en gewicht kunnen we bepalen of jouw bmi gezond is.
Bereken nu jouw B.M.I. »
De meeste zorgverzekeraars vergoeden mijn consulten geheel of gedeeltelijk in 2018

Download een gratis voorbeeld- exemplaar
Klik hier

Bestel nu het werkboek van Anne Bruin!
Ga verder »