Banner Image 1
Banner Image 1
Banner Image 1
Banner Image 1
Banner Image 1
Banner Image 1
Banner Image 1

Welkom op Lekker-Slank.com!

Over Anne Bruin:

Al 13 jaar leid ik als gediplomeerd gewichtsconsulente een praktijk voor gewichtsbeheersing waarin ik mensen met (veel) overgewicht individueel begeleid naar een gezond gewicht. Hiervoor werk ik met gewone (gezonde) voeding en niet met een bepaald dieet. U krijgt van mij een deskundige, persoonlijke begeleiding waarin we werken naar uw streefgewicht.

 

Mijn methode werkt:  ik laat je zien hoe je je voedingspatroon blijvend kunt veranderen en je leren hoe je korte metten maakt met ongezonde eetgewoontes die steeds weer de kop opsteken. Want dat is waar het uiteindelijk om gaat! 

Virtuele maagband

Waar ongeveer 50% van de mensen baat heeft bij een "normale" maagband is de virtuele maagband met 82,3% een stuk effectiever te noemen!

 

Hoe ziet het programma eruit?

 

Er wordt tijdens een hypnose sessie aan je onderbewustzijn verteld dat je een maagbandoperatie ondergaat. Je onderbewustzijn kent geen verschil tussen realiteit en fantasie. De virtuele maagbandoperatie heeft daardoor precies hetzelfde effect als een "echte" operatie. Maar dan wel zonder de risico's en de nadelen van een echte operatie. Dus geen narcose, bijwerkingen of littekens en uiteraard ligt de prijs voor een operatieve maagband veel hoger....

 

Het "virtuele maagband programma" bestaat uit 5 sessies. Na de eerste sessie krijg je een MP3 mee. Deze beluister je dagelijks waardoor je zal merken dat je veel sneller voldaan bent, minder eet en steeds meer gewicht zal verliezen.

 

 

Bij het aanbrengen van de virtuele maagband weet je achteraf nog precies wat er gebeurd is, je slaapt niet maar bent gewoon wakker. Je kunt het vergelijken met het lezen van een boek. Je bent verdiept in het boek maar neemt nog wel gewoon je omgeving waar. Met de virtuele maagband verklein je je maag zodat je eetlust in toom wordt gehouden. 

 

Wat kan ik verwachten van het traject afvallen met de virtuele maagband?

 

* Je zult de vetverbranding van het lichaam verhogen.

* Je maag verkleinen (virtuele maagband)

* je eetlust in toom houden en je bloedsuiker stabiliseren 

* Je langzamer doen eten en snel met eten te stoppen

* Je slechte gewoontes afleren

* Je geluk, vitaliteit en gezondheid vergroten

* Een positief zelfbeeld programmeren

 

De virtuele maagband word in mijn praktijk gecombineerd met het aanleren van gezond eetgedrag. Ik werk uitsluitend met gewone, gezonde voeding in mijn praktijk en je krijgt van mij uiteraard alle tips en informatie over wat gezonde voeding nu eigenlijk inhoudt en hoe jij je op je best kunt voelen!

 

Er geldt een openingsaanbieding met een korting van

100,- euro voor aanmeldingen in de maanden juli en augustus 2018. De meeste verzekeraars vergoeden mijn consulten. 

 

Wil je meer informatie? Mail me gerust alle vragen die je hebt.

 

 

 

 

bmi model BMI staat voor Body Mass Index. Aan hand van je lengte en gewicht kunnen we bepalen of jouw bmi gezond is.
Bereken nu jouw B.M.I. »
De meeste zorgverzekeraars vergoeden mijn consulten geheel of gedeeltelijk in 2018

Download een gratis voorbeeld- exemplaar
Klik hier

Bestel nu het werkboek van Anne Bruin!
Ga verder »