Wil jij ook een gespierde, platte buik en strakkere billen, benen of armen?

BodySculpting PRO is een revolutionaire bodyshaping behandeling waarmee je spiermassa opbouwt, je lichaam meer vormgeeft en je tegelijkertijd je vetweefsel verbrandt.

Hoe werkt het?

BodySculpting PRO is het allernieuwste op het gebied van bodyshaping en een enorme hit in Amerika. Wij zijn de 7e aanbieder én de goedkoopste in Nederland. Het apparaat is ontworpen om mannen en vrouwen te helpen om een strakker en gespierder lichaam te krijgen en zorgt voor maximaal 30.000 sterke spiercontracties in slechts 30 minuten. Dat zijn maar liefst 30.000 sit-ups of 30.000 squats of 30.000 push-ups in een halfuur, nagenoeg zonder spierpijn.

De behandeling werkt op basis van een elektromagnetische therapie met een hoge intensiteit. Hierdoor worden de spieren vergroot en nieuwe spiervezels gevormd. Het is tevens een prachtig niet-chirurgisch alternatief voor de ‘Brazillian butt lift’. De krachtige pulsen zorgen voor spiercontracties die je niet kunt bereiken met een work-out in de sportschool. Dit is een work-out zonder working out! Niet te verwarren trouwens met EMS, dat is echt iets heel anders. Tijdens deze spiercontracties wordt er vet verbrand, zó veel dat vetcellen zelfs worden afgebroken.

Een strakkere en plattere buik, spierversterking of stevige en ronde billen: het is nu mogelijk met BodySculpting PRO. Beroemdheden als Jennifer Lopez, Drew Barrymore, Carmen Electra en Kim Kardashian maken ook gebruik van deze vorm van bodyshaping.

De gecombineerde voordelen van BodySculpting PRO:

 • spierontwikkeling: verstevigen, versterken en meer volume
 • ondersteuning bij vetreductie en huidversteviging

Wat kan ik laten behandelen?

De volgende gebieden zijn geschikt voor deze behandeling:

 * Buik

 * Billen

 * Benen

 * Armen

Hoeveel behandelingen heb je nodig?
De behandeling bestaat uit 4 tot 6 sessies verspreid over 2-3 weken met tussen iedere behandeling 2-3 dagen. Dit creëert een optimaal resultaat voor 3-6 maanden. Daarna kun je een onderhoudsbehandeling inplannen. Voor het behouden van een optimaal resultaat adviseren wij minimaal 1 onderhoudsbehandeling per 3 maanden. Het is tevens mogelijk om 4 keer per jaar een kuur van 4 behandelingen te ondergaan. Je kunt na de behandeling direct weer je dagelijkse bezigheden oppakken.

Verbrand vet en bouw spieren op – de behandeling
De behandeling is niet pijnlijk maar voelt wel als een intensieve work-out en je kunt een lichte spierpijn hebben na de behandeling. Een behandeling duurt 30 minuten.

Tijdens de behandeling lig je op je rug of op je buik, afhankelijk van het te behandelen gebied. De handstukken worden op het lichaam gezet en vastgemaakt met een elastische band. Via de handstukken wordt de elektromagnetische energie specifiek gericht op het te behandelen gebied. De elektromagnetische energie zorgt ervoor dat de onderliggende spieren gaan samentrekken.

De spieren reageren op deze sterke spiercontracties en worden dikker, doordat het aantal spiervezels en het volume van iedere spiervezel afzonderlijk toeneemt. Tijdens deze contracties gebruiken de spieren vet.

Het resultaat van BodySculpting PRO
Je ziet de eerste resultaten direct na de behandeling. De beste resultaten zijn 4 weken na de laatste behandeling te verwachten. Daarna zal de verbetering nog verder doorzetten. In de sportschool of bij yoga zul je merken dat je ‘core’ sterker is geworden en dat je de oefeningen beter en makkelijker zult kunnen volhouden.

Behandelingen met BodySculpting PRO geven het beste resultaat als je BMI niet al te hoog is. Een hoger BMI kan uiteraard wel, je bouwt namelijk wel sterkere spieren op in het behandelde gebied, maar ze zijn minder tot nauwelijks zichtbaar vanwege het vetlaagje dat zich net onder de huid en boven de spieren bevindt. Wil je afvallen, dan is de BodySculpting PRO wellicht daarna een mooie beloning om je nieuwe lichaamscontouren te benadrukken en strakker te maken.

MEER WETEN OVER BODYSCULPTING PRO? NEEM CONTACT MET ME OP.

Wat belangrijk is om te weten:

 • geen grote maaltijd gebruiken voor de behandeling
 • eventjes naar het toilet gaan voor de behandeling
 • geen metaal in de buurt van het apparaat houden. Sieraden graag even afdoen en een navelpiercing even tijdelijk verwijderen. Je mag geen telefoon vasthouden tijdens de behandeling en een broek met (metalen) knopen moet je even uitdoen.
 • BodySculpting PRO is niet geschikt voor je als je een koperspiraaltje hebt (T-Safe, Flexi-T, Ballerine). Een hormoonspiraaltje (Mirena, Kyleena) kan weer wel.
 • de behandeling is niet geschikt bij een metalen implantaat (bijv. pacemaker, defibrillator, schroeven), open wonden in het behandelgebied, bij huidkanker, herpes, hartziekte, diabetes of epilepsie.

PRIJZEN

 • Een losse behandeling: € 200
 • Actie: proefbehandeling nu 50% korting: voor € 99 i.p.v. € 200
 • Wij zijn de goedkoopste in Nederland!

Package deals voor strakkere buik, billen, armen of benen:

 • 4 sessies van € 800 nu voor € 399
 • Beste deal: 6 sessies (meest gekozen) van € 1200 nu voor € 549
 • 8 sessies van € 1600 nu voor € 849 (bijvoorbeeld 4x billen en 4x buik, of 4x armen en 4x benen)
 • 10 sessies van € 2000 nu voor € 949 (bijvoorbeeld 5x billen en 5x buik, of 5x armen en 5x benen)
 • Beste multideal: 12 sessies van € 2400 nu voor € 1049 (bijvoorbeeld 6x billen en 6x buik of 6x armen en 6x benen
 • Onderhoudsbehandelingen: 4 sessies per jaar: €350

Neem contact op
Wil je meer weten over hoe jij het beste kunt afvallen?

Neem contact op via telefoon 072 533 2636 of via het formulier