Virtuele maagband

Ook kun je in mijn praktijk terecht voor het plaatsen van de virtuele maagband! Dit is vooral geschikt voor mensen die snel (te) veel eten, geen maat kunnen houden met bv. suikers, de hele dag door "grazen" of bijvoorbeeld last hebben van emotie-eten. Dit nieuwe programma is geïntroduceerd in 2013 en is het meest effectieve afslanksysteem dat niet gebaseerd is op streng lijnen of het tellen van calorieën.

Virtuele maagband

Ook kun je in mijn praktijk terecht voor het plaatsen van de virtuele maagband! Dit is vooral zeer geschikt voor mensen die snel (te) veel eten, geen maat kunnen houden met bv. suikers, de hele dag door 'grazen' of bijvoorbeeld last hebben van emotie-eten. Dit programma is geïntroduceerd in 2013 en is het meest effectieve afslanksysteem dat niet gebaseerd is op streng lijnen of calorieën tellen. 

Waar ongeveer 50% van de mensen baat heeft bij een "normale" maagband is de virtuele maagband met 82,3% een stuk effectiever te noemen!

Hoe ziet het programma eruit?

Er wordt tijdens een hypnose sessie (een bepaalde staat van ontspanning) aan je onderbewust verteld dat je een maagband operatie ondergaat. Je onderbewustzijn kent geen verschil tussen realiteit en fantasie. De virtuele maagbandoperatie heeft daardoor precies hetzelfde effect als een 'echte' maagbandoperatie. Maar dan wel zonder de risico's en de nadelen van een echte operatie. Dus geen narcose, bijwerkingen, pijn of littekens en uiteraard ligt de prijs van een operatieve maagband veel hoger....

Het virtuele maagband programma bestaat uit 5 sessies/afspraken. Tijden de intake leg ik uiteraard het programma uit, kun je me alle vragen stellen die je hebt en installeer ik de maagband bij je. Deze eerste afspraak duurt ongeveer 2 uur, de vervolgafspraken ongeveer een uur.

Bij het aanbrengen van de virtuele maagband weet je achteraf nog precies wat er is gebeurd, je slaapt niet maar bent gewoon wakker. Je kunt het vergelijken met het lezen van een boek. Je bent verdiept in het boek maar neemt nog wel gewoon je omgeving waar. Met de virtuele maagband verklein je de maag zodat je (veel) minder trek hebt, en je je met minder eten sneller verzadigd voelt.

Wat kan ik verwachten van het traject afvallen met de virtuele maagband?

* Je zult direct ervaren dat je veel minder trek hebt.

* Je zult de vetverbrandig van het lichaam verhogen.

* Je maag verkleinen (virtuele maagband).

* Je eetlust in toom houden en je bloedsuiker stabiliseren.

* Je langzamer doen eten en veel sneller met eten te stoppen.

* Je lekkere trek verminderd aanzienlijk of verdwijnt helemaal.

* Je controle hebt over hetgeen je eet in plaats van andersom.

* Je geluk, vitaliteit en gezondheid vergroten.

* Een positief zelfbeeld porogrammeren.

De virtuele maagban wordt in mijn praktijk gecombineerd met het aanleren van gezond eetgedrag. Ik werk uitsluiten met gewone, gezonde voeding en je krijgt van mij uiteraard alle tips en informatie wat gezonde voeding nu eigenlijk inhoudt en hoe jij je op je best kunt voelen!

Wil je meer informatie? Mail me gerust alle vragen die je hebt via....

informatie aanvragen
Wil je meer weten over hoe jij het beste kunt afvallen?

Neem contact op via telefoon 072 533 2636 of via het formulier