WEG MET DE RAZOR; HELLO LASER!

'Nooit meer stoppeltjes of scheren'

Voor de definitieve laserontharing werk ik met de allernieuwste technologie op dit gebied: de DIODE ICE Laser Fourwave. Met maar liefst 4 golflengten is deze laser uitermate geschikt voor definitief ontharen en werkt sneller, beter en efficiënter dan zijn voorganger: de DIODE Laser Triplewave. 

Hierdoor is een haarreductie mogelijk van 95%-100% in een tijdsbestek van gemiddeld 5 - 7 behandelingen. Met deze technologie kan ik beter de lichtere haren behandelen maar ook veiliger werken op de donkere huidtypen. Oftewel geschikt voor iedereen!

De laser heeft een koelmechanisme dat beschikt over een uniek en continue koelsysteem en koelt tot -12 graden. Dit is ontzettend koud maar heel fijn voor jou als klant. Zo blijft de behandeling aangenaam. De Diode Ice Laser Fourwave is zo goed als pijnloos. Het enige wat jij als klant kan voelen is warmte en een lichte prikkeling.

Gemiddeld zijn er 5 tot 7 behandelingen nodig. Dit kan variëren per klant. Een keer in de 4 à 6 weken kom je terug.

Het gebied dat je behandeld wilt hebben wordt eventueel afgetekend. Daarna wordt de verkoelende gel aangebracht. De gel houdt de warmte tegen en is nodig voor de geleiding van de laser. Dan gaat de laser erover heen. Na de behandeling wordt er eventueel Alöe Vera gel aangebracht. Dit helpt de huid te kalmeren en gaat eventuele roodheid tegen.

Na de behandeling plannen wij gelijk samen een nieuwe datum in.

 

Contact
Wil je meer weten over hoe jij het beste kunt afvallen?

Neem contact op via telefoon 072 533 2636 of via het formulier