Over mij, Anne Bruin...

Al meer dan 18 jaar leid ik als gediplomeerd gewichtsconsulente een praktijk voor gewichtsbeheersing waarin ik mensen met (veel) overgewicht persoonlijk begeleid naar een gezond gewicht. Hiervoor werk ik met gewone (gezonde) voeding en zeker niet met een bepaald dieet. Dit is voor mij ook een hele bewuste keuze geweest omdat ik zie dat je van lijnen, diëten, uiteindelijke alleen maar aankomt.

Wat er gebeurd is dat je, welk dieet je ook volgt, stofwisseling zich aanpast aan de lagere hoeveelheid calorieën die je binnenkrijgt. Daardoor gaat je verbranding naar beneden, je "gasknopje" wordt als het ware naar de spaarbrander gezet. Dat is ook de reden waardoor je na het volgend van een dieet zo snel in de kilo's weer aankomt. Vaak eindig je nog hoger in gewicht dan voordat je met je lijnpoging begon.

Bovendien val je na het volgen van een dieet altijd, niet soms maar echt altijd, weer terug in je oude voedingsgewoonten met je sterke maar ook met je zwakke punten!

Mijn methode werkt!
Je krijgt van mij een deskundig advies en persoonlijke begeleiding waarin we samen werken naar een gezond gewicht. Dit doen we stap voor stap. Ik laat je zien hoe je je voedingspatroon blijvend kunt veranderen en je leren hoe je korte metten maakt met ongezonde eetgewoontes (denk aan suikerverslaving of emotie-eten) die steeds weer de kop opsteken. Zodat jij niet alleen op een gezonde manier afvalt maar ook makkelijk in staat bent om je nieuwe gewicht te behouden.

Want dat is waar het uiteindelijk om gaat! 

Uitbreiding!

In de loop van de jaren heb ik mijn praktijk uitgebreid naar een professionele salon aan huis, waar ik permanent ontharen aanbied met de allernieuwste laser op dit gebied. Sinds 2 jaar kun je bij mij ook terecht voor BodySculpting-PRO behandelingen; een prachtige methode om een slanker en gespierder lichaam te krijgen.

Interesse? Informeer (geheel vrijblijvend) naar de mogelijkheden.

meer informatie
Wil je meer weten over hoe jij het beste kunt afvallen?

Neem contact op via telefoon 072 533 2636 of via het formulier